Den nyvunnede friheten


Ingen kan gå tilbake å lage en ny begynnelse, men alle kan begynne i dag og lage en ny slutt.

  

Så var dagen omsider kommet. Jeg skulle forlate hjemmets trygge favn, og bevege meg ut i verden på egenhånd. Alt jeg hadde drømt om når jeg skulle flytte inn til storbyen. Alt jeg skulle gjøre. Alt jeg skulle oppleve. Nå skulle livet begynne. Dette var mitt nye liv.

Jeg skulle bo hos en bekjent av mamma og pappa. Å bosette meg hos en politimann skulle da vel sørge for at jeg var i trygge hender, når deres var utenfor rekkevidde. Jeg elsket friheten. Jeg elsket den berusende følelsen det var å selv kunne bestemme hvor jeg var, og hvem jeg var sammen med. Jeg elsket å være med på ting. Jeg elsket å bli lagt merke til.

Jeg fant meg fort til rette på skolen, vi var en herlig gjeng. Jeg har alltid vært utadvendt og litt vill, så vennekretsen min økte i takt med lykkerusen over det å stå på egne ben. Jeg fant meg fort til rette på Huset, og de som vanket der. Det var spennende, så mye større enn jeg hadde vært vant med. Så mange forskjellige mennesker enn hva jeg hadde vært vant til å omgås. Jeg begynte i ei dansegruppe. Jeg var en del av noe, noe som følets svært viktig. Vi øvde inn ulike koreografier, og opptro på ulike arrangement. Jeg elsket oppmerksomheten. Jeg var i himmelen. Jeg ble for første gang sett for den jeg var.

Jeg hadde venner i alle kretser, og fant spesielt godt tonen med Janne og Tina. De var ville, rebelske. Jeg så opp til dem. Vi satt på kafe sammen. Så på gutter sammen. De hadde så mye å fortelle, hadde opplevd så mye mer enn meg. Hadde levd så mye mer enn meg. Det var så spennende å høre på alle historiene. De hadde vært på så mange fester, drukket alkohol og vært fulle mange ganger. Jeg turte aldri helt å drikke så mye, var livredd for at det skulle skje det samme som første gang jeg drakk. Jeg var livredd for å miste kontrollen over meg selv. Heldigvis så lurte jeg meg unna ganske mange fester siden jeg dro hjem nesten hver helg. Men jeg fikk alltid høre historiene etterpå. Herregud som jeg elsket min nye tilværelse! Jeg var alene hjemme mesteparten av tiden, så jeg styrte stortsett som jeg selv ville. Jeg var fri.

Jeg hadde behov for å kaste meg ut i verden, men samtidig måtte tryggheten være der. Den hadde jeg i form av storebror som bodde på internatet, og i helgene når jeg var hjemme hos mamma og pappa. Det var alltid så godt å komme hjem. Krype oppi senga til mamma og pappa på morgenen, drikke kaffe på senga og prate. Jeg håpet at jeg ville svare til forventningene deres. Ønsket at de skulle være stolte av meg! Jeg var flink på skolen, trengte egentlig ikke anstrenge meg så mye, bare surfet gjennom. De spurte alltid hvordan det gikk, og jeg svarte alltid det jeg trodde de ville høre. Men jeg hadde det fint. Jeg koset meg!

En lørdag skulle jeg opptre sammen med dansegruppa på et utested i byen. Et disotek for voksne. Et sted med alkohol. Jeg gledet meg. Som jeg gledet meg! Nå skulle jeg selv få se med egne øyne hvordan utelivet kunne være. Med pupper, kløft og bar mage. Jeg var hot! Jeg følte meg hot! Opptredenen gikk som smurt, det var et skikkelig kick! Adrenalinet formelig kokte i kroppen min der jeg gikk rundt blant alle gjestene. På utsiden møtte jeg noen fra samme plass som meg blant alle bilene som sto linet opp for å studere livet. Jeg hoppet inn, og tok en røyk. Jeg digget at de var overrasket over at jeg var her. Digget at de fikk se meg så annerledes kledt og stylet enn de hadde vært vant med. Digget å møte de på en helt annen arena enn vanligvis hjemme. Bilfest. Jeg hadde aldri vært på skikkelig bilfest før! Jeg følte meg trygg siden jeg var sammen med folk jeg kjente fra før. Jeg levde!

Det var her han plutselig hoppet inn i bilen. Han løftet meg på fanget, og tok meg med storm. Jeg husker jeg syntes han var sykt kjekk. Eller var det kanskje en kombinasjon av oppmerksomheten han gav meg, og de tinga han sa som gjorde at jeg falt pladask. Han var ny. Han var spennende. Han var gøy! Det var en helt sinnsykt morsom kveld. Jeg levde med hvert et fiber i kroppen min! Vi kjørte rundt, spilte musikk, og drakk. Jeg smakte bare litt, måtte beholde kontrollen. Da kvelden var over, skulle han bli kjørt hjem. Han bodde et stykke unna der jeg bodde, og sjåføren skulle enda lengre unna, så jeg ble med han hjem.

Da det plutselig bare var oss to, ble jeg brått litt usikker. Jeg kjente på frykten for at det skulle skje ting jeg ikke ønsket. Det ble litt kleint egentlig, for jeg hadde aldri før vært med en gutt hjem, så jeg visste ikke helt hva man skulle si og gjøre. Jeg kjente tross alt ikke denne gutten, hadde bare møtt han noen timer tidligere, og nå var jeg alene sammen med han i hans hjem. Vi snakket litt om løst og fast, før vi gikk å la oss. Jeg var livredd for at han skulle prøve å ha sex med meg, for det ville jeg virkelig ikke! Men han var grei. Han var veldig grei! Vi sovnet rimelig kjapt, jeg var sliten etter en lang kveld, han var full. Da vi våknet neste dag, var klokken langt på dag. Igjen ble jeg usikker på hvordan jeg skulle håndtere situasjonen, for dette var helt nytt. Angret han kanskje på at jeg var der? Men nei, han sto opp og lagde frokost mens jeg kledde på meg. Så kjørte han meg hjem.

Han kom på besøk senere i uken. Han kom på besøk flere ganger.

Jeg ble forelsket.

Han ble min første ordentlige kjæreste.

 

Det var han som skulle bli far til mitt første barn.

 

 

 

#ungdomstid #opprør #fest #skole #dans #frihet #trygghet #alkohol #pupper #sex #kjærlighet #forelskelse #nyttliv #redd #fylla #barn

 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarEn historie om oppturer og nedturer, kjærlighet og hat, en lykkelig barndom, en vanskelig ungdomstid, om å falle og reise seg. Om voldtekt, skam, svik, sex, narkotika, og selvmord. Om en uendelig optimisme og positivitet. Dette er historien bak Kathrine.

For kontakt:
Kathrine-j@hotmail.com
Jasper Roberts - Blog
@superkathrine
hits ♡ Design av Tonjemt ♡